Menu Sluiten

Brood Bij Ambachtelijke Bakkers

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in Belgiƫ kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Lekker werken aan je weerstand

Meer dan ooit zijn we ons bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol en ook de zon die op onze huid schijnt, is een belangrijke leverancier van vitamine D. Toch helpen we jou graag een handje om je vitaminevoorraad op peil te houden.

Koop het voor je weerstand. Eet het voor de smaak! Bovenop alle andere vitamines, bulkt het Vikorn Volkoren Brood van de vitamine D. Met 100 gram Vikorn heb je al 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveeldheid (ADH) te pakken. Zo werk je dagdagelijks aan je weerstand, met smaak!

Vikorn Volkoren is niet alleen een smaakvol, voedzaam en evenwichtig product (met een Nutri-Score A), maar ook een 100% plantaardig brood! Elke smakelijke hap, goed voor jou en de planeet.

Waar koop ik Vikorn Volkoren?

Vikorn Volkoren is exclusief te koop via de ambachtelijke bakker en niet via de supermarkt. Hier vind je eenvoudig een Vikorn Volkoren-bakker bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen over Vikorn Volkoren? Richt ze dan gerust tot jouw bakker of neem eenvoudig contact op met Zeelandia via het contactformulier.

92445149244514

More info

tags: Brood Met Vitamines – Grondstoffen Volkoren Brood – Lekker Volkoren Brood – Meergranenbrood – Vikorn Volkoren – 

Wenst u meer info over brood bij ambachtelijke bakkers kijk dan vlug op https://vikorn.be | Brood Bij Ambachtelijke Bakkers

Gezondheid | Voeding | Brood | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brood bij ambachtelijke bakkers

infohetbroodhuys.be startpagina geschiedenis assortiment putse ridder brood patisserie gebak putse ridder brood patisserie amp gebak uw brood mijn vak fotogalerij sfeerbeelden evenementen sfeerbeelden evenementen jobs contact ons restaurant geschiedenis van het broodhuys het verhaal van bakkerij het broodhuys begint ergens in de vorige eeuw omstreeks en gaat van vader op zoon. In neemt bert van rompay de bakkerij over van zijn vader franccedilois zodat hij daarmee de vierde generatie bakkers is. Vakmanschap ervaring en beroepskennis zijn hem dus met de paplepel ingegoten. Het gebruik van puur ambachtelijke technieken in een modern ingerichte bakkerij achter de winkel laten u genieten van de geur van versgebakken brood. Men kan onze bakkers aan het werk zien waarbij vooral de hygieumlnische omstandigheden opvallen waarin zij werken kraakpropere werktafels blinkende mengkuipen hellip in onze nostalgische en stijlvol ingerichte winkel het broodhuys worden deze ambachtelijk vervaardigde producten te koop aangeboden. Ons verkoopsteam zal graa.

welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact alert marktonderzoekspecialismenhet belgisch en nederlands bakkerspanel het belgisch en nederlands bakkerspanel ambachtelijke bakkers geven hun mening kennis verzamelen en delen kan de ambachtelijke bakkers nu en in de toekomst helpen om hun bedrijven nog succesvoller te maken. Vanuit dit oogpunt is begin het belgische bakkerspanel gestart brood bij ambachtelijke bakkers firma Een groot aantal fabrikanten maakt inmiddels gebruik van onze inzichten en ook voor de vakmedia zijn wij een inspiratiebron voor artikelen. Samen met het nederlands kokspanel van group en voorstaande fabrikanten is gekeken naar de mogelijkheden voor de lancering van het nederlands bakkerspanel. Deze zomer hebben wij voor het eerst de bakkers in belgieuml en nederland vragen gesteld over merk en productgebruik bedrijfsvoering en gebruik online communicatiekanalen De vergoeding voor brood bij ambachtelijke bakkers Het is een uniek initiatief in de nederlandse markt. Iedereen die acti.

Het terrein van Brood bij ambachtelijke bakkers

home cerexclusief aanmelden registreren wie zijn wij waar we voor staan historiek wat kan ceres voor jou doen wat doen we productie en kwaliteit productieproces bijproducten kwaliteit en kwaliteitscontrole onderzoek en ontwikkeling onze producten assortiment het seizoentje workshops ondersteuning voor de artisanale bakker de warme bakker advies op maat ondernemingsadvies baktechnische ondersteuning ondersteuning voor de industrile klant technische en commercile ondersteuning nieuws boetiek contact help bakker worden bestel cerespecial voorwaarden fr wie zijn we wat doen we assortiment nieuws boetiek contact nl fr bestel cerexclusief cerexclusief aanmelden registreren zoeken www.ceres.be nieuws blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes filter nieuws op filter nieuws op nieuws ceres actua tips amp tricks professionals actie amp promotie marketing inspiratie thema wetgeving het seizoentje april start van de ramadan drukte in de bakkerij tijdens de ramadan wordt er onder andere niet gegeten of gedronken van zonsopgang tot zonsondergang. Toch is de.